O nas

Smo generalni zastopnik in uvoznik zračnih batnih in vijačnih kompresorjev, naprav za pripravo stisnjenega zraka, zračnih inštalacij, pribora in pnevmatskih orodij nemškega proizvajalca Schneider airsystems.

V našem podjetju, ki ima več kot 30 letno tradicijo, Vam ob nakupu priskočimo na pomoč z bogatim znanjem in izkušnjami in Vam glede na Vaše želje in predvsem potrebe pomagamo pri izbiri in nakupu proizvodov za proizvodnjo, pripravo, transport in uporabo stisnjenega zraka. Ponujamo Vam proizvode, ki imajo najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto, saj imajo naši izdelki dolgo življenjsko dobo, odlikujejo jih tudi zanesljivo delovanje in najnižja stopnja reklamacije v panogi na svetovni ravni.

Nudimo tako našo kot tudi proizvajalčevo garancijo od 3 do 15 let za vse proizvode in dejanja ter vse Slovenske A-teste, ki močno presegajo zahtevane minimalne vrednosti. Poleg prodaje Vam nudimo tudi strokoven, hiter in kvaliteten servis, kateri je v nujnih primerih na razpolago 24 ur na dan z več kot 30 letnimi izkušnjami servisiranja vseh evropskih proizvajalcev.